Uudised

Täna toimub Valgas meeleolukoas pallimängude kolmevõistlus

Kõiki pallimängudesõpru oodatakse reedel, 11. novembril algusega kell 19 Valga spordihalli, kus toimub pallimängude kolmevõistlus „Öö särk". Omavahel võtavad mõõtu 5-liikmelised võistkonnad, mängides saalihokit, tänavakorvpalli ja jalgpalli. Üldvõitjad selguvad kolme ala kokkuvõttena, kuid tunnustatakse ka iga ala parimaid.

Valga Linnavalitsuse spordi- ja noorsootöö vanemspetsialist Karl Kirt ütles: „Idee taolise ürituse korraldamiseks tuli Valga Spordi meeskonnal juba selle aasta kevadel, et populariseerida pallimänge ja tuua Valga linna uuenenud formaadiga võistlus. Ühe õhtu jooksul tuleb kõikidel võistkondadel võistelda nii saalihokis, jalgpallis kui ka tänavakorvpallis ja võistluste lõpp võib saabuda alles südaöösel, kui tavaliselt ollakse juba kodus öösärgis", selgitas nimevalikut Kirt.

Võistluse peaauhinnaks on spetsiaalselt valmistatud meenesärk.

Enne võistkondade mõõduvõtu algust peetakse maha ka show-mäng Valga linna ja korvpalliklubi Valga-Valka Maks & Mooritsa vahel, kus Valga korvpalliklubi mängijad peavad võistlema poksikinnastes.

Osalema on oodatud kõik alates 16-eluaastast. Osalustasu ühe mängija kohta on 2 eurot. Kaasa võib võtta ka lapsed. Mängude vahelisel pausil on võistlejatel võimalus näiteks lauatennise saatel aega veeta. Töötab ka spordihalli puhvet.

Võistluse korraldamisel aitavad kaasa Valga Sport, Valga Saalihokiklubi, BC Valga-Valka Maks & Moorits, Jalgpalliklubi FC Warrior ning Valga Avatud Noortekeskus. Võistlust rahastavad Valga Linnavalitsus ja Eesti Kultuurkapital.