Uudised

Esimene pallimängude kolmevõistlus oli rohke osavõtuga

Eile kell 19 alanud pallimängude kolmevõistlus kujunes osavõturohkeks, kui kokku osales võistlustel 17 võistkonda ehk ligikaudu 85 osalejat. Võistluspäev lõpetati umbes kella 1 ajal öösel.

Võistluspäeva alustas soojendusmäng BC Valga-Valka Maks & Mooritsa ning Valga linna vahel. Et meeskonnad oleksid veidigi võrdsemad, pidid korvpalliklubi mängijad kasutama poksikindaid. Tulemus jäi sõbralikult 12-12 viiki.

17 võistkonda jaotati kolme erinevasse alagruppi. Võistkondadel tuli omavahel mõõtu võtta jalgpallis, saalihokis ja korvpallis. Iga alagrupi esimene pääses edasi finaali. Finaalis pidid kolm võistkonda viskama korvpalli vabaviskeid, lööma jalgpallis penalteid ning saalihokis lööma vabaviskeid. Parim võistkond oli Taima. Teisele kohale jäi võistkond Keeni Ats ning kolmandale kohale platseerus võistkond Chelsea.

Soovime teha sügava kummarduse vapratele kohtunikele, kes aitasid võistlust korraldada. Aitäh BC Valga-Valka Maks & Mooritsale, Valga Saalihokiklubile ning Jalgpalliklubile FC Warriorile. Suur tänu ka Valga Avatud Noortekeskusele, kes lubas kasutada oma lauajalgpalli.

Aitäh kõikidele võistlusest osavõtjatele! Ootame ka teie tagasisidet info@valgasport.ee.

Valga Linnavalitsus ja Valga Sport

PROTOKOLLID

Finaal

Alagruppide koondtabel

Jalgpall

I alagrupp

II alagrupp

III alagrupp

Saalihoki

I alagrupp

II alagrupp

III alagrupp

Tänavakorvpall

I alagrupp

II alagrupp

III alagrupp