Uudised

Pedeli Paadiralli 2017 tulemused

Valga-Valka Kaksiklinna festival lõppes pühapäeval, 11. juunil suurejoonelise ning põneva paadiralliga. Võistlusest võttis ühtekokku osa neliteist vee peal ujuvat sõidukit, milles neli olid paadid ning neli kanuud. Kuus võistkonda oli välja tulnud just spetsiaalselt paadiralliks ehitatud sõiduvahendiga.

Soe suveilm oli Pedeli kaldale uudistama toonud hulgaliselt nii Valga kui Valka linnarahvast, aga ka külalisi kaugemalt. Lisaks distantsi läbimisele tuli võistlejatel ära teha kaks maapealset ülesannet. Näiteks ootas iga sõiduvahendi üht meeskonnaliiget ees Eesti pinnal takistusrada, kus tuli nii roomata, joosta kui ka üle kahe meetrise takistuse ronida. Lätimaal said aga meeskonnad panna proovile oma vastupidavuse, joostes pärast suurema osa distantsi läbimist mäkke ning tagasi.

Lisaks ajale hindas žürii ka võistlejate loomingulisust. Suurejoonelise ujuvvahendi ehitanud Valga Gümnaasiumi võistkonda pärjati parima sõiduvahendi auhinnaga. Parima kostüümi auhinna otsustasid aga kohtunikud anda sel korral pealtvaatajatele muusikalisi vahepalu ning üleüldse rõõmsaid emotsioone pakkunud meeskonnale Virginia VI. Märkimisväärne on ka Virginia VI võistkonna puhul asjaolu, et selle liikmed olid kohale tulnud suisa Hispaaniast. Võistkonda juhtis Valga Muusikakooli puhkpilli õpetaja Jose Antonio Page Ramirez.

Täpsemad tulemused on leitavad paadiralli võistluse protokollist.

Meeleolukad pildid on üleval galeriis.

Valga Sport tänab kõiki osavõtjaid ning pealtvaatajaid! Kohtume juba järgmisel paadirallil!