Uudised

Valga X-jooks 2021 tulemused

4. septembril toimus Jaanikese Motokeskuses Valga X-jooks.

Suurem osa X-jooksust toimus jahedas, kuid päikesepaistelises ilmas. Siiski ei pääsenud viimased jooksu lõpetajad kuiva nahaga – taevaluugid pääsesid täiega valla! Muidugi kuiva nahaga ei jõudnud finišisse keegi, sest raja läbimisel said osalejad veetakistuste ja soise ala läbimise niikuinii märjaks ning kui osavamad poolel distantsil veel enam vähem kuivemad olid, siis Päästeameti tehtud takistuse läbimisel oli viimse niidiotsani märgumine garanteeritud.

Ka Kaitseliidu poolt kokku pandud kahes kontrollpunktis said jooksjad täiega vaeva näha, tuli roomata, ronida ja läbida tulebarjäär, Siinkohal ongi paras tänada meie abilisi Kaitseliidu Valgamaa malevast, Kaido Lusiku ja Kaimo Vahtra eestvedamisel, Päästeameti meeskonda Merle Liba juhtimisel ning Valgamaa Punase Risti vabatahtlikke, kes andsid vajalikku esmaabi. Jooksul osales 36 individuaal võistlejat ja 4 kolmeliikmelist võistkonda. Lisaks olime ette valmistanud ka pereraja, kus said osaleda ka kõige väiksemad liikumisharrastajad, emmede ja issidega.

Jooksu autasustamine tuli aga läbi viia Jaanikese olmehoones, kuna väljas algas väiksemat sorti torm koos vihmasajuga. Suur tänu kõikidele vapratele osalejatele. Valga Spordi töötajatega terve nädal tihedaid ettevalmistusi raisku ei läinud, kuna jooksjate tagasiside oli igati positiivne!

Vaata tulemusi siit ja väikest galeriid võistlusest siit.